Любопитно

Най-добрите с призове и от третия ден на камерния танц

Най-добрите колективи спечелиха призове и във финалния трети ден от 15-то издание на фестивала на камерния танц в хасковския Младежки център.

Отново бяха раздадени много специални награди за талантливите танцьори, сега в характерните танци.

Балет

Първи при най-малките са хасковският балет „Рона“, във втора възрастова група на върха са „Огледало“ – Варна, при по-големите първенци са „Тангра“ – Хасково, а в четвърта възрастова група първо място не бе присъдено, а втори са „Рона“.

Балет

При професионалистите без конкуренция отново са танцьорите от Национално училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров” – Бургас, които демонстрираха класата си по време на целия фестивал с медиен партньор Haskovo.info.

Балет

От ръководството на Младежкия център изразиха задоволството си от организацията на фестивала, като признаха, че са получили ласкави отзиви от колективите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button