Гончев и Пачеманов вече са в борда на хасковската болница

Хасково
Болница

Д-р Владимир Гончев и Симеон Пачеманов вече са членове на борда на МБАЛ-Хасково, потвърдиха за Haskovo.info от ръководството на болницата.

Припомняме, че двамата бяха избрани на извънредно общо събрание на акционерите на болницата. В началото на април обаче Хасковският окръжен съд спря вписването им в Търговския регистър по жалба на кметовете на Хасково и Маджарово заради промени в дневния ред в последния момент. По-късно обаче жалбите са били оттеглени.

Сега вече бордът на болницата от 3 е 5-членен. Предложението за това дойде от Министерството на здравеопазването, което държи 2/3 от акциите на болницата. Председател на борда остава д-р Атанас Паунов, зам.-председател е Ирена Узунова, д-р Георги Гелов е изпълнителен директор на болницата.

Още новини

loading...

3 коментара

  • Ето двама представители на байганювщината и ГьОНСУРАЯТЛЪКА Ако бяха ПОЧТЕНИ и ЧЕСТНИ след всичко което се писа за тях САМИ трябваше да откажат Но БЪЛГАРИН и ЧЕСТ две НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ

  • И защо са оттеглени жалбите?!? Поредният пазарлък за сметка на осигурените? Отврат!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.