Хасково

Гончев и Пачеманов вече са в борда на хасковската болница

Д-р Владимир Гончев и Симеон Пачеманов вече са членове на борда на МБАЛ-Хасково, потвърдиха за Haskovo.info от ръководството на болницата.

Припомняме, че двамата бяха избрани на извънредно общо събрание на акционерите на болницата. В началото на април обаче Хасковският окръжен съд спря вписването им в Търговския регистър по жалба на кметовете на Хасково и Маджарово заради промени в дневния ред в последния момент. По-късно обаче жалбите са били оттеглени.

Сега вече бордът на болницата от 3 е 5-членен. Предложението за това дойде от Министерството на здравеопазването, което държи 2/3 от акциите на болницата. Председател на борда остава д-р Атанас Паунов, зам.-председател е Ирена Узунова, д-р Георги Гелов е изпълнителен директор на болницата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
09.05.2017 15:46 15:46

Ето двама представители на байганювщината и ГьОНСУРАЯТЛЪКА Ако бяха ПОЧТЕНИ и ЧЕСТНИ след всичко което се писа за тях САМИ трябваше да откажат Но БЪЛГАРИН и ЧЕСТ две НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ

Защо
Защо
09.05.2017 20:15 20:15

И защо са оттеглени жалбите?!? Поредният пазарлък за сметка на осигурените? Отврат!

866
866
10.05.2017 11:12 11:12

Tezi ve4e 6te ni dovar6at masovo.

Back to top button