Хасково

Дечев се завърна в областна администрация, приоритет ще е икономиката

Станислав Дечев прие поста областен управител от Минко Ангелов, след като по-рано днес Министерски съвет го назначи за губернатор.

Ангелов пожела на Дечев здраве, успех и да работи повече за икономиката в региона, привличането на инвестиции, разкриването на нови работни места и повишаване на доходите.

„За мен е по-важно да бъда областен управител, тук се чувствам сигурен. Приоритет ще ми е икономиката, за което работих и в първия мандат. Добрата новина от днес е, че правителството отпусна 2 млн. лв. за водоснабдяването на Хасково. Надявам се работата по новите сондажи да започне възможно най-бързо“, заяви Дечев. Той допълни, че ще направи проверка на случилото се в администрацията в негово отсъствие и резултатите ще обяви на пресконференция.

Дечев посочи, че има добро сътрудничество с Турция, строителството на оградата по границата върви по график. По повод изказването на президента Румен Радев, че оградата е поръчана двуредова, а се изпълнява едноредова, Дечев заяви, че на места това се прави по изискване на Гранична полиция.

Според Минко Ангелов изграждането на нови сондажи е временно решение на проблема с урана в питейната вода на Хасково, защото след време и там може да се отчетат завишени стойности. Според него по-доброто решение е пречиствателни станции. Ангелов допълни, че сега се връща в частния сектор.

На въпрос на Haskovo.info, кога ще станат ясни имената на зам.-областните управители Дечев отговори, че щатните бройки са две и ще бъдат обявени през следващата седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.05.2017 19:06 19:06

Аман от некадърници!

заман
заман
10.05.2017 19:31 19:31

Айде сега пак ще се разтвори чадър над оная никаквица с паркингите. Тая смотана, перната през лицето грозотия кога ще я осъдите най-после, дето ощетява града и бюджета на гърба на всички нас. Хванала е всички властници я с рушвети, я чрез мъжлето си, я чрез други свои „таланти“, нищо че не ствава вече и за …… работа.

язък
язък
10.05.2017 20:42 20:42

Дечо бре, що не вземеш да провериш простотиите дето ги върши оная бясната кучка М-то Ми-ва, аааааааааааааааа. Нещо с мъжлето и далаверки въртите, по родниски я пазите, ама тая е толкова проклета, че нищо не може я опази. Пък от клетвите на хората каквито и чадъри да разтваряте – рано или късно ще я стигнат. Да вземе да си ходи, докато не е стигнала до затвори. Да се маха от това образование. Кво си натиска грозната мутра още в училището!

някой си
някой си
10.05.2017 21:45 21:45

На тая директорка да беше грозна само мутрата, ами тя и душата й е грозна – всекидневно се гаври с хората, намира си през няколко минути за какво да се пули, неадекватна, без чувство за време и без усет за нормално поведение. Тази е една първосигнална, нервозна, злобна и проклета любимешка селянка. И точно с такива неграмотни, пулещи се кифли се е обградила – като оркестър са. Като гракне едната и другите отварят уста – освен собствените си божествени гласове друго не чуват и освен собственото си мнение – друго не зачитат.

Back to top button