И правостоящи за премиерата на втория роман на 17-годишната Славея

Любопитно
Премиера

17-годишната Славея Захариева направи успешна премиера на втората книга от поредицата “Хрониките на Ордиана”, озаглавена “Кристалният свят”.

Представянето на книгата от Деян Янев, директор на ГПЧЕ “Асен Златаров”, където Славея е 11 клас и нейния редактор Мария Дамянова напълни читалнята на Регионална библиотека “Христо Смирненски” основно с младежи, като имаше и правостоящи.

Премиера

Haskovo.info припомня, че първата книга на талантливото момиче – “Гора от вятър” излезе от печат през 2014 г. Славея сподели, че е написала още 5 книги и половина от фентъзи поредицата.
Младата авторка получи много ласкави оценки от Янев и Дамянова, които я дадоха за пример на останалите ученици – по творческо писане и преследване на мечтите си.

Премиера

Славея сподели, че вече мисли и за своето следване, като иска да учи режисура или математика в България или Великобритания.

Премиера

Премиерата е в рамките на Националната библиотечна седмица.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.