Хасково

Заменят тролеите с автобуси заради автомобилното състезание

Заради автомобилното състезание което ще се проведе в Хасково в събота и неделя по линиите на тролеите ще пътуват автобуси, съобщават от Тролейбусен транспорт.

На 13 май от 10:30 до 18:30 часа и на 14 май от 8 до 15:30 часа тролейбусите по линии 108 и 208 няма да се движат заради ралито. За пътуващите на 13 май е осигурен автобус, потеглящ от ЗММ в 10 часа на всеки кръгъл час до 17 часа, а на 14 май автобусите ще са от 8 до 15 часа с първа спирка ЗММ на всеки кръгъл час.

Автобус 108 ще е по маршрут бул. „Съединение“ (спирка Автогара), бул. „Раковски“, ул. „Ком“ (спирка ресторант „Самолета“), в района на кв. „Орфей“ (спирка бл. №19 и спирка комплекс „Веспрем“ до Замъка), бул. „Раковски“, ул. Дунав (спирка бензиностанция „Ромпетрол“), бул. „Васил Левски“, бул. „Съединение“ (спирка Автогара).

Автобус 308 ще е с маршрут ЗММ, бул. „Съединение“, бул. „Раковски“, ул. „Ком“ (спирка ресторант „Самолета“), в района на кв. „Орфей“ (спирка бл.№19 и спирка к-с „Веспрем“ до „Замъка“), бул. „Раковски“, ул. „Дунав“ (спирка бензиностанция „Ромпетрол“), бул. „Васил Левски“, бул. „Съединение“ (спирка Търговия), ЗММ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button