Регион

Харманли подкрепи кампанията #ЗаНики

Над 1 700 лв. събраха харманлийци в помощ на Ники тази вечер.

Концертът се проведе под мотото „Деца помагат на деца”. Той бе организиран от МВР и Областна дирекция на МВР Хасково, с подкрепата на община Харманли.

Концерт

„Благодаря ви за това, че помагате на Ники, че не спирате да й давате сили и най-вече за това, че давате пример на възрастните с безкористната си подкрепа за Ники. Благодарен съм на всички хора от областта, които не спират да помагат на Ники и семейството й.” С тези думи Областният управител Станислав Дечев се обърна към участниците и организаторите на концерта.

Кметът на Харманли Мария Киркова също поздрави организаторите и заяви топлата си подкрепа за Ники, за нейното семейство и за всички, които с добрите си сърца помагат за лечението на момичето.

Концерт

Николета е дъщеря на загинал полицай. В процеса на продължителното й лечение МВР организира поредица от благотворителни инициативи в подкрепа на Ники, припомни директорът на ОД МВР Хасково ст. комисар Ангел Цанков.

На Ники й предстои трансплантация на стволови клетки. В момента тя и майка й са в Истанбул, където се провежда поредния етап от лечението.

Всички, които имат желание, могат да преведат средства в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button