Спорт

Хасковлията Симеон Симеонов се нареди до топ пилотите Маршавелов и Камбуров

Голям успех постигна 18-годишният хасковски пилот Симеон Симеонов при дебюта си в родния град на Републиканския шампионат на затворен маршрут в най-мощната серия Макси.

Симеон, който беше подкрепян от публиката и мощна агитка приятели, не само успя да финишира със своя Мицубиши ево 9, но го направи и с отлично време, което го качи на почетната стълбичка в генералното класиране.

Рали

Така хасковлията, който се състезава за клуб „Хюндай Рейсинг“, се нареди до топ пилотите Константин Маршавелов с Мицубиши ево 10 от клуб „К2 Рейсинг“ и Пламен Камбуров с Мицубиши ево 9 и клуб „Авто Транс“. Автомобилите на двамата са много по-мощни и за тях има отделно класиране.

Рали

Камбуров беше водач до средата на надпреварата, когато спирачките му не издържаха и Маршавелов успя да го задмине и да спечели убедително състезанието.

Рали

Симеон Симеонов благодари на публиката и на своя екип за подкрепата. Следващата седмица за младата надежда на родния автомобилен спорт предстои участие на рали България, където също е амбициран за успех.

Рали

Драгомир Драгов от Харманли със Ситроен Саксо от „Ефко Рейсинг Тийм“ също направи много силно представяне в серия Спорт и стана втори в RC4 след Филип Игов с Пежо 106 от „Вромос“.

Рали

Първи в серия Туринг стана шампионът Иван Влъчков с Хонда Сивик от „К2 Рейсинг“.

Рали

В днешното състезание имаше няколко катастрофи по трасето. Както Haskovo.info писа, най-сериозният инцидент бе с хасковлията Юрий Саликирякис, който в средата на серия Спорт се преобърна със своя Ситроен Саксо на завоя до Веспрема, но се размина без сериозни наранявания.

Рали

Директорът на състезанието и основен негов двигател Иван Бакърджиев отчете много добър първи кръг от Републиканския шампионат. Надеждите са догодина Хасково отново да домакинства на кръг от надпреварата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.05.2017 23:03 23:03

А тиянерядко курвентии по снимките чукат ли ги, или само за парлама са турени?

Back to top button