Хасково

Изпращаме тържествено 1713 абитуриенти в Хасковска област

Повечето училища в Хасковска област изпращат тържествено абитуриентите си днес.

Това става с приветствия от официални лица, награждаване на отличници, народни хора и много настроение.

Абитуриентите в Хасковска област са общо 1713, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието. Зрелостниците само в Хасково са 919.

В ПГДС изпратиха 125 абитуриенти

125 абитуриенти изпратиха от хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен втори“.

Абитуриенти
Всички бяха приветствани от директора Мариела Златева. Престижната награда Цар Иван Асен втори се присъжда на Пламен Мавров от 12 В клас. Достойният Асеневец получава 500 лв. за активно участие в училищния живот.

Абитуриенти
За отлично представяне на Панорамата на професионалното образование в Пловдив се присъжда награда на Бонислава Димитрова – 11 Б клас, която спечели второ място в категорията „Мазилки и шпакловки“.

Абитуриенти
За класиране на трето място в категориите „Дърворезба“ и „Стилни мебели“ награди се присъждат на Юзлем Азиз – 11 Г клас, Енгин Топчу – 11 В клас и Пламен Мавров – 12 В клас.

Абитуриенти
Празникът в гимназията завърши с дълго хоро.

Две награди на отличници раздадоха във ФСГ

124 абитуриенти изпратиха от Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“. Директорът Цанко Цанков приветства зрелостниците и им пожела успех в следването и живота.

Абитуриенти

По традиция и тук абитуриентите предават знамето на най-заслужилите 11-класници. Тази година това са: Семир Топалов, Антония Иванова и Анелия Руменова.

Абитуриенти
Всяка година ръководството и учителския колектив номинира най-заслужилия абитуриент. Престижната награда първенец на випуска получава Нарин Исмаил от 12 Г клас за отличен успех през всички години на обучението.

Абитуриенти
Наградата на името на Михаил Стоянов от фондация „Атанас Буров“ е за Златко Семерджиев – отличник без нито едно отсъствие.

Абитуриенти
Празникът и тук завърши с кръшно хоро.

Абитуриентите от ГПЧЕ с бели тениски, събраха над 3700 лв. за Ники

180 абитуриенти изпратиха от ГПЧЕ „Асен Златаров“. Тук зрелостниците бяха приветствани от директора Деян Янев, който припомни, че това е 45-ти успешен випуск. Младите хора бяха поздравени от областния управител Станислав Дечев и кмета Добри Беливанов.

Абитуриенти
Абитуриентите бяха на изпращането с бели тениски в благотворителна акция за 17-годишната Николета Корондилева. Събраната сума е над 3700 лв.

Абитуриенти
Златаровската премия тази година е за отличничката Константина Костова от 12 Г клас.

Абитуриенти
Наградата за най-високи резултати по немски език е за Снежина Пашинова от 12 А клас, за английски език – Елица Даскалова от 12 В клас, а за испански – Манол Петров от 12 Ж клас.

Абитуриенти
Наградата за постижения по немски език от д-р Митко Василев е за Ваня Храмова и Ивайла Жекова.

Абитуриенти
Награда за извънкласна дейност на ученик и учител и за универсиален шампион на Випуска от Яна Михайлова и Випуск 2003.

И тук празникът завърши с дълго хоро.

Тениски „Випуск 2017“ в Гиманазията по туризъм и благодарности към класните

С емоционално тържество ПГТ „Александър Паскалев“ изпрати своите зрелостници.

Абитуриенти

12 Б клас, специалност „Организация на хотелиерството“, изненадаха класния си ръководител Даниела Христонова с тениски с надпис „Випуск 2017“ на гърба, а на гърдите „Отборът на Христонова“ за учениците и „Най-добър учител“ за класния. Всеки клас прочете послание към класния ръководител с думи на признателност, някои от тях дори и в рими.

Абитуриенти

По традиция зрелостниците прочетоха послание от Випуск 2016 и връчиха на директора своето послание за следващия випуск. Успехи на предстоящите матури и късмет в живота пожела на младежите директорът Пенка Георгиева. „Нищо в живота не е провал, а полезен опит.

Абитуриенти

Пожелавам ви да откриете хората, които ще ви ценят и уважават такива, каквито сте! Открийте какво ви носи най-голяма радост, това изцяло зависи от Вас!“, каза още Георгиева. Ръководството на гимназията връчи грамоти на най-изявените зрелостници – Деница Красимирова – „Най-добър млад барман“, Рейхан Иляз – „Най-добър млад готвач“, Моника Стефанова – „Най-добър млад хлебар – сладкар“. Грамоти получиха участниците в различни конкурси и мажоретки, които тази година завършват училище.

Абитуриенти

Като символ на мечтите на зрелостниците в небето полетяха балони. Гимназията изпрати своите абитуриенти с песента „Страхотен ден“, танц на мажоретките, хип-хоп. На финала на тържеството танц изпълни групата по народни танци към училището, а в двора се изви традиционното българско хоро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
?
?
15.05.2017 18:59 18:59

а ПМГ?

Анонимен
Анонимен
15.05.2017 22:33 22:33

Zdravko a ne Zlatko….

Back to top button