Хасково

И стрелба с пневматична пушка за отворените врати на ПГДС

Днес и утре хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен втори“ провежда дни на отворените врати.

В рамките на проявата ученици и преподаватели от ПГДС демонстрират пред кандидат-гимназисти от Хасково своите дисциплини, професии, базата на училището и най-доброто, изработено от талантливите гимназисти.

ПГДС

Сред най-атрактивните неща днес бе стрелбата с пневматична пушка, в която първи се включиха много момчета от ОУ „Св. Иван Рилски“. След тях още 4 хасковски училища посетиха ПГДС.

ПГДС

Haskovo.info припомня, че след 7 клас гимназията приема в Системно програмиране, Строителство и архитектура, Мебелно производство и Недвижими имоти – брокер. След 8 клас приемът е в Строителство и архитектура, Горско и ловно стопанство, Мебелно производство и новата – Парково строителство и озеленяване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
2в
16.05.2017 21:41 21:41

Развивайте спорта! Не тъпчете на място.

Back to top button