“Рилски” поръчва обзавеждане на класни стаи за над 160 бона

Хасково
Иван Рилски

Обществена поръчка за доставка и монтаж на мебели за обзавеждане на класни стаи, кабинети по химия и физика, учителска стая и фоайе обявиха от хасковското ОУ “Св. Иван Рилски”.

Сред мебелите, които ще се купуват са 333 едноместни ученически маси, малко по-големи от същия вид – 292, двуместни – 340, ученически столове – 625 и други 340. Купуват се още 40 учителски бюра и толкова столове, 40 маси за мултимедиен проектор, 27 шкафове и още 15 от два вида.
Тук прогнозната стойност е 157 000 лв. без ДДС.

Купуват се и мебели за учителска стая на стойност 5500 лв. без ДДС.

Офертите на кандидатите ще бъдат отверени на 16 юни.

Haskovo.info припомня, че в ОУ “Св. Иван Рилски” и ОУ “Шандор Петьофи” се извършват основни ремонти, които се очаква да приключат до началото на новата учебна година.

Още новини

loading...

Един коментар по ““Рилски” поръчва обзавеждане на класни стаи за над 160 бона

  • Е то това е хубаво ама бива за всички училища все още “работещи”в Хасково да стане освежаване на сградите ! А тези пари за ремонта от къде ще се върнат,да не забравяме,че все пак живеем в България и най-вече в голямото село Хасково!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.