Първа сватба след романтично предложение за брак във фотоклуба

Любопитно
Влюбени

На първа сватба се радват от фотографския клуб на Славян Костов при Младежкия център.

Данаил Колев отправи своето красиво и атрактивно предложение за брак на своята дългогодишна приятелка Стефани Йотова.

Влюбени

Дани бе избрал впечатляващ начин Стефи да научи за неговите сериозни намерения. Младият мъж и неговата половинка се качиха на последния етаж на камбанарията до Св. Богородица.

Влюбени

Там Дани посочваше избрани откъси и думички от книга, които приятелката му логически оформяше в най-важния за една жена въпрос: Ще се омъжиш ли за мен? Когато то бе сглобено, Данаил падна на колене с

пръстен в ръка и го изрече ясно и категорично на глас. Въпреки огромната си изненада Стефи не се поколеба нито за миг. “Да” бе нейният отговор!

Влюбени

Вълнението и в двамата бе силно, смехът и сълзите им се сливаха в едно. Младежите получиха искрени поздравления от най-близките си приятели. Техният поздрав за бъдещите младоженци бе серия от фойерверки.

Кулминацията се очаква през лятото, когато ще бъде и тяхната красива сватба. Успех на Дани и Стефи в техния съвместен път напред, им пожелават от фотоклуба.

Още новини

loading...

7 коментара

  • Това момче не завърши ли миналата година гимназия, защо бързат и не са ли много малки за брак?! Да са живи и здрави!

  • Нека бързат,реалността скоро ще ги опари!Семейния живот не е само цуни-гуни!!!!

    • Не можеш да съдиш, когато не познаваш хората! Всеки озрява и осъзнава какво е семейството на различна възраст и не можеш да си сигурен, че те не са го осъзнали! Човек може да се ожени на 40 и пак да има разбит брак след 1 година.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.