Регион

Жандармеристи спипаха мотоциклет фантом, хванаха крадец на бус

Вчера по обяд жандармеристи са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген на улица „Районна” в Харманли, съобщават от полицията.

Колата е била с прикачено ремарке с натоварен в него мотоциклет Априлия. Колата е шофирана от 36-годишен симеоновградчанин, който представил при проверката италиански талон за регистрация на мотоциклета. В него обаче бил посочен регистрационен номер, който не съвпадал с поставената на калника регистрационна табела.

По същото време хасковските полицаи са спрели край областния град лек автомобил Ситроен, шофиран от 35-годишен жител на село Брястово. Колата е била без регистрационни табели. Справка в системата е показала, че автомобилът е с прекратена регистрация.

Харманлийските криминалисти пък хванаха обявен за издирване 16-годишен от града. След като са го задържали, момчето признало, че преди месец откраднал микробус Пежо от Разград. Споделил, че колата била паркирана с оставени ключове. Придвижил се с него до Харманли и го изоставил в землището на село Рогозиново, където е открит от полицейските служители, обявен за издирване с телеграма от 14 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button