Хасково

25 фирми искат да облагородяват междублокови пространства в Хасково

25 фирми са подали документи за участие в обществена поръчка на община Хасково за облагородяване на обществени пространства, съобщават от пресслужбата на кметството.

Комисия с председател зам.-кметът Велин Балкански отвори подадените оферти. В първия етап на търга ще бъде преценено дали всички фирми са предоставили изискуемите документи, след това ще бъдат отворени пликовете с ценовите оферти. Критерият за оценка е най-ниска цена. На заседанието на комисията присъстваха представители на фирми, участващи в търга.

Комисия

Над 3.7 млн. лв. е стойността на поръчката. Средствата са осигурени по проект, финансиран от оперативна програма „Региони в растеж“.

Ще бъдат благоустроени две зони на междублокови пространства в квартал „Орфей“, зона в квартал „Бадема“, така също пространството между улиците „Тутракан”, „Булаир”, „Одрин” и ”Иван Асен”, както и детска площадка в междублоково пространство на ул. „Атон“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button