Онкото на загуба с 30 000 лв., останалите общински дружества – на печалба

Хасково
Онкология

Единствено Специализираната болница за активно лечение по онкология е на загуба с 30 000 лв., сочат годишните счетоводни отчети за 2016 г. на общинските търговски дружества, които ще бъдат разгледани на майската сесия на общинския съвет в Хасково.

Тролейбусен транспорт например е на 9000 лв. печалба. Приходите са 794 000 лв. От продажба и наеми – 666 000 лв., финансиране – 128 000 лв. Разходите са 784 000 лв.

Дружеството има 78 000 лв. задължения, от които 25 000 лв. към доставчици, като 8000 лв. са за ток.

Обредният дом приключва годината с 1000 лв. печалба, Диагностично-консултативен център І е на печалба 7774 лв., Център за психично здраве – 2000 лв. печалба, Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания е с 18 000 лв. печалба.

Още новини

loading...

5 коментара

  • ОНКОТО БИЛО НА ЗАГУБА И КАКВО ОТ ТОВА????????КАК МОЖЕ ЗА ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ ДА СЕ СМЯТА ДАЛИ Е НА ЗАГУБА ИЛИ ПЕЧАЛБА?????? ЕДНО ВРЕМЕ КАТО БЕШЕ БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕТО НА НЯКОЙ ПУКАШЕ ЛИ МУ ЗА РАЗХОДИТЕ -НЕ ПУКАШЕ ИМ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА А СЕГА СЕ СВИВАТ РАЗХОДИ ПЪК ХОРАТА ДА МРАТ!!!!!!!ОБРЕДНИЯ ДОМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е НА СМЕШНА ПЕЧАЛБА ОТ 1000 ЛЕВА ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪДИРАТ КОЖАТА НА ХОРАТА ПО 800-900 ЛЕВА ПОГРЕБЕНИЯ (КРАДАТ И ПРЕДСТАВЯТ ФИКТИВНИ РАЗХОДИ) ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ ВИНАГИ Е НА ЗАГУБА ИНФОРМАЦИЯТА ВИ НЕ Е ВЯРНА ЗА ТЕЗИ 9000 ЛЕВА ПЕЧАЛБА

  • Ха-хааааа,това е смешно. В “Хасково Минет” пише точно обратното – че тролеите и паякьт са на загуба. Разберете се кой повече льже.

    • Прочети пак и тогава коментирай. Заглавията не са всичко, има и текст след това

  • Ами чета,чета- загубите на тролеите и паяците се компенсирали от това,че Синята зона била на печалба. И сега като се сетя какьв вой беше от ГЕРП срещу тая Синя зона…

  • Контингент съм на Онкодиспансера Ами там е пълна АНАРХИЯ Какво имам предвид –уж не трябва да заплащаме прегледите докторите си искат Подлежах на лъчелъчение и отидох в Болярово – пълен хаос Сега ходя в ПлОВДИВ А в Болярово апаратурата бездейства Какво е това ръководство нехайно и безотговорно Няма ли отговорни фактори в Общината и РЗИ да се заинтересуват оттоя хаос в ОНКОБОЛНИЦАТА или чакат ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.