Регион

Две момчета откраднаха Опел и катастрофираха в Динево

Две момчета на 15 и 17 г. от хасковското село Динево са откраднали лек автомобил Опел Корса, съобщават от пресцентъра на полицията.

Малко по-късно те се блъснали в друг Опел, паркиран пред дома на собственика си в селото. Двамата избягали от произшествието, но малко по-късно били хванати от хасковските полицаи, пред които признали действията си.

В Свиленград е хванати 34-годишен да кара мотопед без регистрационни табели и каска и друг на 28 г. с мотопед отново без табели. За същото е заловен и 22-годишен старозагорец, управляващ лек автомобил Фиат по улиците на Симеоновград, като тестът показал, че взел амфетамин и метаамфетамин.

За 14-годишното момче пък е доказано, че е проникнал в дом на улица „Ястреб” в областния град и задигнал 800 английски паунда и лаптоп.

Другата му кражба е от вила във вилна зона „Орфей”, откъдето откраднал рибарски въдици и покъщина.

Кражба от новострояща се сграда в Димитровград е извършена през денонощието. Неизвестен извършител е проникнал след отваряне на прозорец на първия етаж и е отнел складираните в обекта на улица „Христо Ботев” медни проводници с дължина над 500 метра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button