Спорт

Малките волейболистки на „Любимец“ шампионки с 3 големи победи

Малките волейболистки на клуб „Любимец 2010“ уверено тръгват по пътя на победителите. Момичетата от 3 и 4 клас се класираха на Първо място в Регионалното първенство за мини волейбол, което се проведе в Стара Загора, съобщават от пресслужбата на община Любимец.

Волейболистките показаха високо ниво на подготовка и демонстрираха отлична игра. Това им донесе три категорични победи с по 2:0 гейма над отборите на „Берое“ (Стара Загора), „Яворов“ (Чирпан) и „Раковски“ (Димитровград) и победа в крайното класиране.

Спечеленото първо място дава право на отбора да участва на финалното първенство, което ще се проведе през юни в Казанлък.

„Много съм доволен от отборната игра и желанието за победа на момичетата. Това е първото им състезание, но те доказаха, че могат да запазят самообладание и да се справят. През цялото време те бяха организирани и почти всяка ситуация отиграваха без забележки. Удовлетворен съм от капитана Сияна Ганчева, която успя да организира отбора и да играе за победа“, сподели треньорът Трифон Трифонов.

Няколко дни по-рано – на 13 и 14 май, „Любимец 2010“ участва в Регионално първенство по детски волейбол в Казанлък. Участие взеха състезателите от най-малката възрастова група от 1 до 3 клас. Волейболистките успяха да победят отбора на Царево с 2:1 гейма, но загубиха от Димитровград с 0:2. Това ги нареди на трето място в класирането.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button