Любопитно

Габриела, Виктория и Ралица ще представят Хасковско на „Мис България“

Не една, а три красавици ще представят Хасковска област на националния конкурс „Мис България“.

Соломоновското решение заради многото хубави момичета взе журито на регионалния конкурс в Хасково с председател шефката на модна агенция „Интерсаунд“ Ирина Папазова и регионален мениджър Адриана Добрева.

Мис

Както Haskovo.info писа, 12 момичета се конкурираха за „Мис България“, които се представиха в три дефилета – рокли, спортни екипи и вечерни тоалети.

Мис

Победителка в конкурса стана 23-годишната димитровградчанка Габриела Вълкова, която ще представя Хасково на „Мис България“. Габи е четвъртокурсничка в специалност „Стопанско управление“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Короната й бе връчена от миналогодишната й носителка Мария Димитрова.

Мис

Първа подгласничка е друга димитровградчанка – 17-годишната ученичка в СУ „Любен Каравелов“ Виктория Петкова. Момичето ще представя Димитровград на „Мис България“.

Мис

Втора подгласничка е бижуто от Любимец Ралица Сотирова. 17-годишната ученичка в ямболската Математическа гимназия ще представя Любимец на „Мис България“.

За доброто си представяне всички момичета получиха подаръци, имаше и много специални награди.

Мис

В програмата между туровете с магическо шоу се представи Теос, аплодисментите заслужиха състезателите на клуб “Хасково” Тодор Тодоров и Виктория Георгиева, вечни хитове изпълниха Диан Тончев и водещият Владислав Славов, който пристигна с плеймейтката Джулиана Гани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button