Хасково

Търсят началници на 1500 лв. заплата в Хасково

Свободни места за началник производство обявиха от бюрото по труда в Хасково.

Едната от серия подобни обяви е за организиране и ръководене разработването на производствените програми и календарния график за фирмата и подразделенията. Началникът ще контролира хода на производството, обобщава ежедневния оперативен отчет и др.

Кандидатите трябва да имат висше за машинен инженер, компютърни умения, опит като ръководител в производствено предприятие минимум 3 г., владеене на английски език на работно ниво, отлични комуникативни и междуличностни умения, техническа грамотност, усет към детайлите.

Мястото на работа е на бул. „Съединение“ №69 в Хасково, договорът е безсрочен, а заплатата е 1500 лв.

Обявено е и място за началник отдел технически и качествен контрол отново на 1500 лв.

Той ще трябва да ръководи дейността по контрол на качеството на производството, съгласно системата за управление ISO 901:2008. Ръководи и координира работата на работниците и служителите в отдела и звената за контрол на качеството на продукцията.

Ще следи работата на отдела за поддържане на системата за организация на контрола на качеството на продукцията. Предлага въвеждането на нови системи и съоръжения за подобряване на контрола върху качеството на продукцията.
Изисква се английски и компютърна грамотност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
адвокат
адвокат
21.05.2017 10:50 10:50

Толкова ли нямате друг фонд за да обявявате свободните работни места .Този с този неграмотен лихвар Георги Славчев ли е лицето на борсата за работни места ?Как може този мошеник да дава консултации на безработните,Интересното е с какъв образователен ценз е назначен в службата Ви.Може би с фалшивата диплома за икономист която има ? Такива като него са срам и позор за обществото.Всички и той ,и баща му и брат му са мошеници и измамници.Всички до един са за затвора.Но идва и тяхното време , време за възмездие.

И В ОУО има
И В ОУО има
21.05.2017 13:10 13:10

И в ОУО има свободно място за началник, само че алчната Наска не иска да го освобождава доброволно, макар че отдавна навърши години за пенсия. Тя се мисли за единственото светило в образованието. Затова изгони, съкрати, уволни и какво ли не още направи, за да блести единствена там, но на гърба на другите. Не прави нищо смислено, но получава много пари, облаги, награди и вечна слава…АМА КАКВА СЛАВА…НА ВЕЧНАТА АМБЪР. НЕСМЕНЯЕМАТА ПЕНСИОНЕРКА, която ще има министерска пенсия, но няма да я обича и уважава никой.

гражданин
гражданин
21.05.2017 13:14 13:14

Може ли да дадете телефон за връзка с фирмата

Абе тая Наска
Абе тая Наска
21.05.2017 17:55 17:55

Абе, тая Наска от ученическото общежитие си опича работата с всички началници. Затова не я пенсионират. Знае как тя. Нали се занимава с тази професия от дълги години. Затова така я е усвоила. В ОУО всички едвам я търпят и чакат ли чакат някой от големите началници най-после да я пенсионира. Стига вече е командвала, бе. Милионерка ли ще става тая жена. Толкоз пари и награди натрупа. Няма насита. По закон отдавна трябваше да е в пенсия.

Анонимен
Анонимен
21.05.2017 21:06 21:06

Айдиба 1500лев.

Тя тази пенсионерка
Тя тази пенсионерка
21.05.2017 22:21 22:21

Тя тази пенсионерка Наска от ОУО няма да се навие да кандидатства за нов началник, защото тия пари си ги получава и в общежитието вече толкова много години. Освен това и голям рахат там. Кой ти го дава на куп всичко. Само ОУО. Затова тая натискачка се натиска от 20 години на Колев. Живее си като в салтанат. Пенсионирайте го това чудо на чудесата най-сетне, бе. Стига с тоя резил.

Тя тази заплата
Тя тази заплата
22.05.2017 19:47 19:47

Тя тази заплата само като за Наска от ОУО. Само че тя не е свикнала да работи, пък е и навършила години за пенсия, макар че се е залепила като пиявица за началническия стол и не иска за чуе, че е остаряла и трябва да се пенсионира. Не я пенсионират тая жена бе. Голяма връзкарка, пък и любовчийка. Само затова я държат. Колев не спря да се излага. Цял град им се смее, но на тях не им пука. Особено на Наска. За нея е голяма гордост, че командва всичко и всички. Пък що пари натрупа само с едното перчене. Основната й работа е да се снима. Да знаете, че и за такива неща се дават грешни пари в образованието. Ей, ама една голяма дряновица трябва да се развърти в това общежитие, че да я пратят Неаска, където й е мястото- В ПЕНСИЯ БЕ. ТАМ Й Е МЯСТОТО НА НАСКА.

Хайде бе
Хайде бе
23.05.2017 0:33 0:33

ХАЙДЕ БЕ, ПЕНСИОНИРАЙТЕ Я ТАЯ НАСКА. ОТ УЧЕНИЧЕСКОТО ОЩЕЖИТИЕ.ОТ ГОДИНИ СЕ ПИШЕ ЗА НЕЯ, ЧЕ Е В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ. КАКВО Е ТОВА ДЕБЕЛООЧИЕ. КАКВА Е ТАЗИ АЛЧНОСТ. СТИГА СТЕ СПАЛИ ЗА ТАЯ ТОТАЛНА ЛИПСА НА ЗАКОННТОСТ.

Еха, добре е
Еха, добре е
30.05.2017 13:33 13:33

Еха, добре е! Кой ли ще се намърда. Някой некадърник сигурно. Като наша Наска от ученическото общежитие, дето си крие годините, ама няма как. Остаря и трябва да се пенсионира. Хайде бе, какво чакате. Пенсионирайте я тая нахалница. Стига се е курдисвала на началническия стол. Много стана. Що пари натрупа.

Back to top button