Спорт

Силно представяне на танцьорите на „Хасково“ в Александруполис

Състезателите от клуба по спортни танци „Хасково“ се представиха силно на втория Международен турнир в Александруполис, Гърция.

В турнира участваха представители от Гърция, България, Русия, Германия и Турция.

В Juvenile нашите спечелиха 3 златни медала – Тамер Ариф и Йоана Моллова, 3 сребърни за Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева, 3 бронзови за Енрике Диаз и Михаела Костадинова в латиноамериканските танци, златен медал за Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева в стандартните танци и бронз за Тамер Ариф и Йоана Моллова. Детска формация латиноамерикански танци зае 2 място след представителите на Русия.

Танци

В Junior – 3 златни медала за Валентин Сираков и Марина Колева в латиноамериканските и стандартните танци, 2 сребърни и 1 бронзов медал за Тодор Тодоров и Виктория Георгиева, 2 сребърни и 1 бронзов медала за Кристиян Милков и Камелия Георгиева в латиноамериканските танци. Бронзови медали и за Николай Милушев и Рада Димова, Мариян Калинов и Цветелина Караславова отново в латиноамериканските танци.

Танци

В групата соло момичета бяха спечелени още 2 златни медала от Йоана Моллова, 2 бронзови медала от Михаела Костадинова, Теодора Дерменджиева и Надежда Делитонева. Два бронзови медала спечели Деница Георгиева.

В групата до 13 г. соло момичета – сребро за Виктория Георгиева, Камелия Георгиева и бронз за Дефне Сурай – след представителите на Русия и Гърция. Юношеската формация „Хасково“ с хореография от латиноамерикански танци зае 2 място след формацията на домакините.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button