Спорт

Беркан Тефик от Караманци стана републикански шампион по борба

Републикански шампион по свободна борба си има минералбанското село Караманци. Беркан Тефик спечели златен медал в категорията до 30 кг. на Държавното отборно първенство по свободна борба. Състезанието се проведе в Петрич и събра над 500 участници от цялата страна.

Състезателите от клуб по борба „Буря” в село Караманци заминаха за първенството с подкрепата на кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер. Победителят в надпреварата Беркан Тефик е син на треньора по борба Джейхан Тефик.

В същата категория другият състезател на „Буря” Мурат Иляз стана пети. Клубът по борба от село Караманци ще бъде представен от двама свои състезатели в Русе. Те ще се борят в категориите до 38 и 59 кг.

Навръх 24 май борците от Караманци участваха на турнир в село Стремци, заедно с които се представиха на Държавното първенство в Петрич.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button