Любопитно

100 снимки за конкурса „Виждам красотата“ на областния управител

35 млади фотографи – ученици от Хасковска област, изпратиха уникални снимки за конкурса на областния управител Станислав Дечев „Виждам красотата“.

100 са снимките от всички краища на региона, които ще впечатлят всеки, който посети официалната феасбук-страница на областна администрация Хасково. Екипът на губернатора ви призовава да се насладите на творчеството на младите творци и да отбележите своите предпочитания чрез харесване на конкретна снимка в албума „Виждам красотата“.

Това гласуване ще определи победителя в традиционния конкурс за детска фотография, организиран по повод Международния ден на детето – 1 юни. Вотът ще продължи до 12 часа на 30 май. След този час „лайковете“ ще бъдат засечени от комисия и ще станат ясни любимите снимки на нашата аудитория и победителите във втория фото-конкурс, иницииран от областния управител.

Трите фотографии, събрали най-много харесвания ще бъдат отличени на празнична церемония в областна администрация. Награди на победителите ще връчи Станислав Дечев. Тогава той ще обяви и своята любима снимка, която ще стане корица на официалната страница на държавната администрация в социалната мрежа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фото
Фото
26.05.2017 22:49 22:49

Сигурно са снимали площада. И новия зам.областен.

Анонимен
Анонимен
27.05.2017 12:23 12:23

Тоя областен няма ли важни държавни дела за решаване, ами тръгнал с детски смимки да се занимава – той да не бърка службата си с детска школа по фотография? Самодейността е пълна в цялата ни държава, затова дълбаем дъното

Владимирова
Владимирова
27.05.2017 15:39 15:39

Много негативизъм в този град. Когато някой прави нещо за децата пак сте недоволни. Ами тогава само за кръв политика и трафиканти ли искате да четете. много отчаяни хора живеят тук.

Криско- Писко
Криско- Писко
27.05.2017 22:25 22:25

Владимирская за да го има тоя негативизъм в града значи има ПРИЧИНА Прав е АНОНИМИЧ това ли е най важното в работата на един обл управител Ако трябва да върши същинската си работа управителя би работил 24 часа Така работеха навремето при СОЦИАЛИЗЪМА но на теб това не ти е известно Сега да си обл управител е СИНЕКУРА и с нея се даряват НАШИ ПАРТИЙЦИ да си ПОЧИНАТ и ОБОГАТЯТ

Back to top button