Хасково

„Смирненски“ с гинко билоба от родители на първолаци и Ден на професиите

Родители на учениците в 1 В клас на хасковското ОУ „Хрито Смирненски“ засадиха дръвче гинко билоба в двора на училището.

Хубавата идея за облагородяването и озеленяването на училището е на майките и татковците на първолаците с класен ръководител Доротея Петкова.

Христо Смирненски

По същото време във физкултурния салон на „Смирненски“ се проведе Ден на професиите, в който участваха деца от 1 до 4 клас. Те показаха наученото за професиите в рамките на инициативата „Система за кариерно ориентиране в училищното образование“ и получиха сертификати.

Христо Смирненски

Haskovo.info припомня, че през учебната година децата посетиха различни институции, сред които театъра, пожарната и полицията, за да се запознаят отблизо с работата на професионалистите там.

Христо Смирненски

Началникът на Регионалното управление на образованието Красимира Джисова – Илиева връчи грамоти за принос в реализирането на програмата на класните ръководители Богдана Тенева, Елена Николова, Лидия Арабаканова, Добрина Динкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button