Любопитно

„Чудесия“ отново с голямата награда на етнофестивала в Баните

В община Минерални бани с грандиозен финал приключи 17-ят детски етнофестивал с международно участие, организиран от КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов”.

Това бе най-мащабната проява в страната, посветена на Международния ден на детето. Голямата награда за пореден път отиде в ръцете на Представителен ансамбъл „Чудесия” при Дома на културата в Пазарджик.

Фестивал

Истинските овации на публиката и журито обаче обра 3-годишният Даниел Христов, който едва се виждаше от сцената, но напълни сърцата на всички и съвсем заслужено си тръгна с две от най-желаните от децата награди – таблет и велосипед.

Фестивал

Наградите връчиха вицепрезидентът на КНСБ и член на УС на Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов” Пламен Нанков и кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

Фестивал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Katherine
Katherine
09.06.2017 9:09 9:09

This is an artilce that makes you think „never thought of that!“

Back to top button