Любопитно

Най-добрите идват за тазгодишното издание на конкурса „С песните на Ари“

Най-добрите групи и изпълнители от страната ще участват в 17-я национален конкурс – фестивал на старата градска песен и шлагер „С песните на Ари“ в хасковското читалище „Заря“ през уикенда, съобщиха на пресконференция зам.-кметът Милена Трендафилова и секретарят на читалището, основен мотор на събитието – Александър Милушев.

На фестивала се очакват 20 групи, толкова индивидуални изпълнители, пет дуета, по две триа и квартети. Наградният фонд е като миналата година, председател на журито е Вела Казакова, а членове са Нели Ангелова и Красимира Генева.

Първият конкурсен концерт е на 3 юни от 16 часа, когато ще се представят изпълнителите от региона. От 18 часа ще е концертът на вокална група „Детелини“ при хасковското читалище „Проф. д-р Асен Златаров – 1961“, вокална група „Нежни думи“ при читалище „Заря“ и вокална група „Лотос бял“ при Военния клуб.

На 4 юни концертите са от 11 и 15 часа. Най-добрите също ще имат концерт.

Фестивалът се организира от община Хасково, читалище „Заря“ и Регионалния исторически музей.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
много важно
много важно
02.06.2017 19:08 19:08

Е,че голям праз!

Back to top button