Спорт

Испанец спря Гришо на Ролан Гарос

Григор Димитров изнесе качествена продукция, но не успя да се справи с магическия тенис, който днес показа Пабло Кареньо Буста – 5-7 3-6 4-6 в трети кръг на Ролан Гарос, съобщава TennisKafe.com.

Напредизвиканите грешки от бекхенд сякаш отново бяха факторът, който наклони везните в полза на испанеца в ключовети моменти.

Димитров започна мача със същата идея за тотална офанзива, която му осигури толкова ефективни резултати срещу Робредо и планът отново подейства. Григор играеше освободено и разнообразно, постоянно бе една, дори две стъпки пред съперника си като мислене в разиграванията и скоростно проби на два пъти, като между тях и спаси два брейкбола, което му осигури преднина от 4-0 в резултата.

И въпреки това смазващо начало, испанецът показа впечатляваща устойчивост и спечели решаваща психологическа битка при 1-4, когато Димитров имаше геймбол за 5-1, само че Кареньо Буста пласира страхотен форхенд уинър по диагонала. Този гейм се превърна в 14-минутна битка, която за съжаление хасковлията загуби с двойна грешка. Така мачът тръгна в полза на испанеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Инфо,стига гьзоблизане
Инфо,стига гьзоблизане
02.06.2017 19:05 19:05

Григорчо пак се осра,нищо ново.

Back to top button