Спорт

„Червени“ фенове готови да блокират магистрала „Марица“ заради ЦСКА

Фенове на футболния „ЦСКА-София“ направиха мирно шествие тази вечер до пътния възел на автомагистрала „Марица“ при Димитровград.

Трийсетина почитатели на „армейците“ от цялата област опънаха транспаранти на моста в подкрепа на „ЦСКА-София“ и пяха песни за любимия си клуб и неговия благодетел Гриша Ганчев.

Фенове

Феновете призоваха да спрат експерименти и спекулации. За тях Ганчев се е доказал и е направил всичко за ЦСКА, като е спечелил и дългочаканата Купа на България.

„Не искаме делене, така губим всички, губи и България. ЦСКА е един – на Гриша Ганчев и ще бъде на него. Югоизточна България е зад Гриша Ганчев и Христо Стоичков и ще подкрепим проекта“, заявиха от фенклубовете в региона. Те се заканиха, че ако не спрат спекулациите, ще блокират натоварената магистрала „Марица“.

Фенове

„ЦСКА-София“ се очаква да играе в първото ниво на българския футбол.

ПФК „ЦСКА“ АД, за който Васил Божков има проект за оздравяване, трябва да подготви документите си за участие в Б група до 25 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЧОРБАРЧО
ЧОРБАРЧО
06.07.2016 20:52 20:52

ТИЯ ОТ КОЙ КЛУБ СА СЕЛЯНИТЕ ОТ ЕТРО ПОЛЕ ИЛИ ЛИТЕКС ИЛИ СЕЛСКАТА ГРУПА

фен
фен
07.07.2016 9:45 9:45

Абе малоумници.Кой ви е упълномощил да ми казвате кой е истинския ЦСКА.Аз имам един ЦСКА и той е този със всичките си титли та коще да започне от а-окръжна.Нямам намерение да подържам болните амбици на наглия и алчен помак от село Микре, който мисли само за пари и печалба.Той ако се беше доказал щеше да се докаже и в литекс, който беше един средняшки отбор без никаква следа в България е европа.Вижте, че сте една шепа олигофрени.Болшинството сме ние и подкрепяма автентичния, истинския ЦСКА.Стоичков като е легенда да не би да е дал една стотинка за ЦСКА Зафиров е истинска легенда, защото и баща му и дядо му и цялата му рода са са дали целия си живот за този отбор.

Дяката
Дяката
07.07.2016 13:26 13:26

Нали ви регистрираха клуба и ще участвате в а група какво искате. Може би търсите признание. Това няма да стане. Никой не харесва менютата.

Back to top button