Хасково

Крадат компютри от апартаменти в Хасково

За две домови кражби в Хасково през изманалото денонощие съобщават от полицията.

Първата е от дом в кв. ”Орфей”, където е проникнато след отключване с подправен ключ. Откраднати са компютър, зарядно за него и около 10 грама златни накити.

Второто проникване е след разбиване на патрон на врата на жилище на улица „Природа”. Откраднати са 2 лаптопа, сребърни прибори за хранене, 4 чифта спорти обувки и одеала.

Последната кражба е от хранителен магазин в Симеоновград. След изкъртване на метална решетка на прозорец са задигнати 200 лева на монети.

21-годишен свиленградчанин е задържан за кражба. Преди два дни, познайникът на полицията изкъртил входната врата на жилище на улица „Н. Парапунов” в Свиленград и задигнал бинокъл, 6 патрона, калъф за меч, тонколона. Вещите са иззети с протокол, а младежът е задържан до 24 ч.

Цигари и тютюн без бандерол пък иззеха харманлийските полицаи. На 2 май, полицаи са претърсили 2 мазета на улица „Граф Келер” в Симеоновград. В тях са открити общо безакцизни 4320 цигари и 97.200 кг. нарязан тютюн. По същото време от къща в село Доситиево са конфискувани още 320 папироси.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.06.2017 17:24 17:24

На 2 май ? ? ? ? ?

Back to top button