Хасково

Авария остави „Добруджа“ без вода, ефективен ли е водният режим ясно в петък

Водопровод се спука на кръстовището на улиците „Добруджа“ и „Бяло море“ в Хасково, съобщават от ВиК.

Аварийните екипи работят по отстраняването на проблема. Без вода са живеещите от булевард „България“ в района на съда до края на улица „Добруджа“.

Haskovo.info припомня, че от днес първият район, в който попада и най-големият квартал „Орфей“, е на 12-часов воден режим. Водата ще бъде пусната в 20 часа.

От ръководството на водното дружество заявиха, че при всяко спиране и пускане на водата се записват нивата на водоемите. Дали има ефект от водния режим ще си проличи към края на седмицата, когато по-голямата част от града по райони е бил без вода за ден.

Целта на режима е да спре изпразването на водоемите. Презапасяването с вода от хасковлии обаче все още не може да се калкулира в сметките.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
blabla
blabla
05.06.2017 18:33 18:33

Ми не е ЕФЕКТИВЕН. „умниците“ от ГЕРБ. искат в Хасково да има режим на водата.След всяко следващо пускане, тръбопроводите ще гърмят като ШАМПАНСКО

Анонимен
Анонимен
05.06.2017 18:37 18:37

Тъпаци гадни, некадърници прости, доведоха Хасково до дъното и по-надолу копаят, воден режим за хората., а пък големи пари за виновниците за тоя режим. И ако се окаже че не е ефективен 12 часовия режим сигурно ще въведат целогодишен режим, вашта мам….. мръсна

blabla
blabla
05.06.2017 18:47 18:47

сега ще има и допълнителни разходи за ремонт на авариралите водопроводи. ха познайте от кой джоб

Вуйчо
Вуйчо
05.06.2017 19:36 19:36

Съвет от софиянец:Всички пред кметството и искайте минерална вода от Банкя.Тиквата ви го спусна и вие шараните си го избрахте.

Back to top button