Регион

Масирана акция срещу контрабандата на „Капитан Андреево“

Масирана полицейска операция е стартирала тази вечер на ГКПП „Капитан Андреево“, потвърдиха за Haskovo.info от полицията.

В акцията участват 80 допълнителни служители на полицията, гранична полиция и митницата. Тя е насочена към пресичане на контрабандата.

Проверяват се преминаващите автомобили, като от полицията уточниха, че пунктът не е затворен за движение.

В началото на операцията обаче прекъсване в работата е имало за кратко. А след това пропускането ставаше по-бавно заради щателните проверки на превозните средства.

Досега са открити по-големи от позволените количества цигари, недекларирани стоки и ментета. Иззето е голямо количество злато и 17 500 недекларирани евро.

Въпреки слуховете за задържани и обискирани служители, от полицията отрекоха да се работи по посока корупция и да има арестувани.

Обобщение на резултатите от операцията, което се провежда и на пункта Лесово, се очакват утре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
скапана държава
скапана държава
05.06.2017 22:24 22:24

Тоя скапаняк Борисов какво ги накарва и показват показност полицията униформената когато показва показност това означава че полицията е безсилна !!!!!!!

хаха
хаха
06.06.2017 8:31 8:31

Ееех ти си някакъв уникален и много грамотен умник – анализатор

Back to top button