Хасково

Природозащитници чистят „Тракиец“ и събират пари за зарибяването на язовира

Членове на Централна рибно-опазваща организация с нестопанска цел почистиха от боклуци част от устието на язовир „Тракиец“.

От организацията набират доброволци за следващи акции на язовира, които ще бъдат обявени на страницата им във фейсбук. Бреговете на язовира са замърсени и наистина имат нужда от почистване.

Отделно се набират средства за закупуването на зарибителен материал за „Тракиец“. Идеята е с парите да се купят шаран, бяла риба и сом.

Кутията за дарения е в ловно-рибарския магазин на улица „Дунав“ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Mr.Green
Mr.Green
06.06.2017 16:11 16:11

С парите дето събират от билетите ни зарибяват софийските и пловдивските язовири…. сега да събираме допълнително за Тракиец…

ДИМИТРОФФФФ
ДИМИТРОФФФФ
06.06.2017 17:21 17:21

ЗАЩО ДА ДАВАМЕ ПАРИ ЗА ЗАРИБЯВАНЕ,ЗА ДА ПОРАСНАТ И ДА ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ НА БОЛЯРОВСКИТЕ МРЕЖАРИ ЛИ? НЕ ТРЯБВА ЗАРИБЯВАНЕ НА ТРАКИЕЦ, А ВРЪЩАНЕ НА МАЛОМЕРНИЯ УЛОВ И ИЗГОНВАНЕ НА БРАКОНИЕРИТЕ.

Back to top button