Регион

Обраха две коли, хванаха крадци на ток

За кражби от два леки автомобила през последното денонощие съобщават от полицията.

Кражба на автокасетофон е извършена от лек автомобил Пежо, паркиран на площад „Възраждане” в Харманли.

От Фолксваген пък е открадната мъжка чанта със 150 лв. и лични документи. Колата е била паркирана в село Караманци.

Експерт на ЕВН е съобщил, че при проверка на електромер в кв. ”Орфей” в града е установил манипулация. От него излизал проводник до автоматичен предпазител 50 ампера. Изходящият проводник на електромера е демонтиран и прикачен към автоматичен предпазител за електромер.

Електромерите са замерени с тестер за мерене на напрежение, като е установено, че първият се захранва неправомерно с ток от втория. Установени са и титулярите им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СТЪРШЕЛ
СТЪРШЕЛ
07.06.2017 13:17 13:17

Кражбата на ток е извършена в ж.к.“Орфей“бл.22вх.А.Крадците се казват Светлин Стаматов Ангелов и Росица Панчева Панчева,живеещи като семейство в ап.91, собственост на Христина Панчева,майка на Росица Панчева. Апартаментът от който са крали ток е 92 и е собственост на Цветомир Димов,който живее с майка си Атина Тодорова. Същите крадци през последните осем месеца многократно са разбивали ел.таблото и са крали ток от стълбищното осветление и от други апартаменти.

Кпмшиика
Кпмшиика
07.06.2017 15:32 15:32

Врвме беше да го заловим с много отричания от тяхна страна ……но сега трябва да бъдем единни и да му покажем лак се краде ЗАКОНИТЕ НА КРУМ

Back to top button