Хасково

Деница и Елис с по две пълни шестици от матурите в Хасково

Деница Ченголова и Елис Кушку от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ изкараха по две пълни шестици от матурите по български език и литература и английски език, научи Haskovo.info.

ОтличничкиАбитуриентите от гимназията записаха общо 17 пълни шестици по английски, четири по български и по една по немски език и биология.

Петър Велков от ПМГ „Боян Петканчин“ пък има пълна шестица по математика и 5.98 по български език.

Тук по математика пълна шестица има още Ашкън Мустафа, а по английски език – Гергина Георгиева, Мирослав Генов и Йордан Делчев.

От Регионалното управление на образованието в Хасково все още нямат обобщени данни за резултатите на абитуриентите в областта.

Haskovo.info припомня, че резултатите на абитуриентите излязоха късно вчера.

Езикова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пепи
пепи
06.06.2017 14:11 14:11

Браво на децата!
Но защо РУО на МОН в Хасково няма да обяви т.нар. статистика на успеваемостта, за да ориентира деца и родители. Кому е нужна тази секретност на резултатите? Почти всички градове вече го направиха, само ние тука пак сме много специални. Вземе че ги питайте.

Родител
Родител
06.06.2017 15:10 15:10
Отговор до  пепи

За да си уредят техните хора

Герой
Герой
06.06.2017 20:49 20:49

Браво на тях дай боже на всички родители такива деца

Back to top button