Регион

Изведоха с жандармерия 17 бежанци от лагера в Харманли

17 бежанци са изведени от лагера в Харманли при операция на полицията и жандармерията, разпоредена от главния секретар, съобщават от пресцентъра на полицията.

Целта на операцията е опазване на обществения ред и недопускане на напрежение между гражданите и бежанците в приемателния център.

Чуждите граждани, на които е отказан статут, са отведени в полицейското управление. Със съдействието на група „Миграция” , 12 мъже, жена и 4 деца са съпроводени и настанени в СДВНЧ-Любимец до връщането им в страните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.06.2017 11:04 11:04

А така местете ги из цяла България тия нашественици гадни „до връщането им в страните“ – кога ще е това събитие а? НИКОГА!!! Ще налазят всичко, ще опоскат България, ще изнасилват крадат мърсят серат и сбогом българи, сбогом християни! Жалка държава сме и продажна. А умните държавници затвориха граници, не щат бежанци, платиха си да не ги допущат на тяхна територия и това е. Така се пази държава и народ.

ХИТЛЕР
ХИТЛЕР
08.06.2017 14:57 14:57

Виждам един колега от Харманли ЛЮБО СЛОНА АВЕ СЛОНЕ НЕМА ЛИ ВЕКЕ ЗА СА ПЕНСАНИРАШ ВА/ПО АСКОВСКИ/ПО СОФИЙСКИ БРАТО КВО СТАНА НЕМА ЛИ ПЕНСИЯ /ДА ГО ЕБАТ БОЙКО БОРИСОВ ДЪРТИЯТ ПЕДЕРАЗ МУТРА ГАДНА АМА БОГОМИЛ БОНЕВ Е ВИНОВЕН ТОЙ ГО СПАСЯВАШЕ НАВРЕМЕТО СЕГА ГО ПЛЮЯТ,АКО НЕ ГО СПАСЯВАХА ТИКВАТА НИКОГА НЯМАШЕ ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА И МРЪСНИТЕ ЕВРЕИ КОИТО МУ ДАДОХА ПАРИ ДА НАПРАВИ ГЕРБ!

Митю Клявката
Митю Клявката
08.06.2017 20:27 20:27

Стаманина,Лисков,Минка-Гъзинка-тях дерете,бе!!!!
Кръга ПИЦАРИЯТА!!!ВСЕКИ ДЕН ПЕТ КУ…ВЕТИНИ ТАМ СЕДЯТ И ВИ УПРАВЛЯВАТ!!!
МНОООГО СТЕ ТЪПИ ХАРМАНЛИЍЦИ!!!

Back to top button