Любопитно

Лиснаха пречистена вода за откриването на театралните празници в Хасково

Директорът на хасковския театър „Иван Димов“ Стелиян Николов и актьорът Стефан Цирков откриха 12-ото издание на тетралните празници, като лиснаха пречистена вода на сцената.

Николов обясни, че е научил как да пречиства хасковската вода от мага Арсен, който на 14 юни ще се представи със своето шоу в програмата на празниците под мотото „Театър, обичам те“.

Веднага след приветствията, изчитането на поздравителния адрес от министъра на културата Боил Банов и скеча с пречистването на водата, започна и първото представление от празничната програма.

Театър

Тази вечер пред хасковска публика се представи театрална къща Viva Arte и драматичен театър „Адриана Будевска“ от Бургас с „Малко Комедия“ от Чехов. Постановката е на Борислав Чакринов с участието на Калин Врачански, Койна Русева и Асен Блатечки.

Във вторник ще се играе авторският спектакъл на Мариус Куркински „Черното пиле“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button