Регион

Спипаха трева и метаамфетамин, закопчаха 16-годишен за грабеж

35-годишен мъж е задържан за притежаване на наркотици, съобщават от полицията.

Вчера сутринта автопатрул на „Пътна полиция” е спряла лек автомобил Фолксваген на автомагистрала „Марица”. В колата, шофирана от задържания харманлиец е открит полиетиленов плик с 1,2 грама марихуана.

По същото време харманлийските полицаи са претърсили къща в Харманли. В жилището на улица „Климент Охридски” са намерени 3 грама канабис и грам бяло прахообразно вещество, реагиращо на метаамфетамин.

380 цигари без бандерол са иззети от димитровградските полицаи. Вчера те са проверили търговски обект в село Радиево. В кафенето е пребивавал 40-годишен мъж от селото, в чийто багаж са намерени безакцизните папироси.

16-годишен младеж е задържан за грабеж. В първия ден от месеца, непълнолетният е застигнал в гръб 60-годишна жена пред дома й на улица „Хан Омуртаг” в Хасково. Със сила е издърпал дамската й чанта, в която е имало 120 лв., лични документи и мобилен телефон. Момчето от Стара Загора и с криминалистически прояви е задържано до 24 ч.

Димитровградските криминалисти пък са задържали за кражба 20-годишен младеж. Вчера следобяд е получен сигнал от мъж, който съобщил, че от автоборса е откраднат капак за картер за лек автомобил Ауди. Незабавните издирвателни действия на полицаите довели до задържането на димитровградчанина.

Домова кражба е извършена през денонощието в Хасково. Неизвестен засега извършител, след проникване с подправен ключ в апартамент в квартал ”Орфей” е откраднал златен синджир с тегло около 5 грама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button