Бляскаво завършване на випуска на “Рилски” с истински бал

Любопитно
Рилски

Випускът от седмокласници на хасковското ОУ “Св. Иван Рилски” празнуват другарска вечер в хотелски комплекс на Кенана.

Бъдещите гимназисти и техните родители организираха красив празник, който по всичко напомняше баловете на абитуриентите. Много от учениците в красиви тоалети пристигаха с лъскави коли, съпроводени до ресторанта от своите роднини и приятели.

Рилски

Най-голямото училище в Хасково завършват 4 класа седмокласници, които издържаха успешно националното външно оценяване по български език и литература и математика. Въпреки че караха часове в ПМГ “Боян Петканчин” заради ремонта на тяхното училище, децата се представиха силно на малките матури.

Отличниците ще бъдат наградени на специална церемония на 15 юни.

Още новини

loading...

12 коментара

  • Просто съм без думи.От кога има бал и след 7.ми клас? Каква е тая простотия,какви са тези деца,които са намазани до ушите с гримове и носят обувки с по-високи токчета от тези на госпожите си?????Това са деца.Хора опомнете се,моля ви не превръщайте децата си в клоуни!

  • Нещо съм изпуснал, всяка година от образованието ли се празнува вече с балове в България? Да са живи и здрави децата, ама родителите големи комплекси ги тресат ако вече е така в БГ.

  • След 5 години и четвъртокласници ще правят бал с рокли и скъпи коли, след кръчмата в JOY на ракия и салфетки!

  • Родители на тези невръстни деца, опомнете се!! Допущате грешки,които след време ще ви струват много скъпо. Това е лоша инвестиция във възпитанието на децата ви.Какво значи “другарска вечер“ на тези деца в ресторант!?. Ще употребя една моя максима “Децата са като маймунката, колкото повече отпускаш синджирчето и , толкова на по-високо се качва. Т.е. ще се качат на главите ви.

  • В някои държави така обличат малолетните проститутки – гримирани и с токчета, зорлем да изглеждат жени, да привличат клиенти. Не искам да ви обидя, ама сте много прости родители!!!

  • Докато абитуриентите все по-често се обличат за бала с тениски и правят благотворителни кампании, тези “кифлички” правят панаир на суетата и изглеждат нелепо. Жалко за родителите, които са допуснали тази безвкусица и за учителите, които не са ги посъветвали да не правят това! Грозна и тъжна гледка!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.