Хасково

Ремонтират две хасковски гимназии с 2.5 млн. лв.

Две хасковски училища влизат в списъка на 101 професионални гимназии, които ще бъдат обновени в следващата година. Средствата идват от Оперативната програма „Региони в растеж“ .

Ще бъдат модернизирани сградите на Финансово-стопанската гимназия “Атанас Буров“ и Гимназията по механо и електротехника „Стойчо и Кица Марчеви“. Прогнозната стойност е 2,5 млн. лв. без ДДС.

Предвижда се ремонт на учебни стаи и работилници, саниране на сградите, подмяна на отоплителни, ВиК и електроинсталации. Инвестицията включва също ремонт на спортни площадки и дворни пространства. Ще бъдат създадени и условия за по-лесен достъп на хора с увреждания.

Министерството на образованието и науката вече откри процедура за възлагане на обществената поръчка за проектиране, авторски надзор и изпълнение на строително-монтажните работи.

Срокът за завършване на обектите е март 2019 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
14.06.2017 11:59 11:59

Що не снимахте тоя к…ф Станкев???

Back to top button