Регион

Жена е с опасност за живота след катастрофа в Минерални бани

63-годишна пътничка в автомобил е с опасност за живота след катастрофа в Минерални бани, съобщават от пресцентъра на полицията.

Инцидентът е станал вчера в 15:15 часа на кръстовището между булевардите „Васил Левски” и „Христо Ботев”. 62-годишна водачка от Варна на лек автомобил Мицубиши не е спряла на знак Стоп и е отнела предимството на лек автомобил Пежо, шофиран от 49-годишен от пловдивското село Воден.

Катастрофа

От удара шофьорката и още две нейни спътнички са с леки контузии, прегледани и освободени за домашно лечение. Най-сериозно е пострадала возещата се на задната седалка варненка, която е с кръвоизлив в мозъка и контузно-разкъсна рана на главата, настанена е в неврохирургия на МБАЛ-Хасково.

85-годишен пешеходец пък е пострадал след инцидент. Вчера в 11:20 часа на улица „Пирин” в Хасково, 61-годишен водач на Опел е предприел неправилна маневра на заден ход, без да се увери, че пътя зад колата е свободен. Това довело до удар на пешеходеца, който е с контузия на дясна раменна става, прегледан и освободен за домашно лечение.

Снимки: Фейсбук

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ерол Резпром
Ерол Резпром
14.06.2017 12:39 12:39

Да си взема тартайката под мишница и да идва на моята площадка по пътя за Болярово,че скоро ще ме местят у Анадола.

Back to top button