Регион

Арестуваха 21-годишен с 400 грама марихуана, обраха сръбски тираджия

21-годишен харманлиец е задържан за притежание на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера след обяд, на пътя до Любимец е направен опит мъжът да бъде спрян с леката си кола Фолксваген. На подаден сигнал, водачът е продължил пътя си и е стопиран на няколко метра по-късно от харманлийските униформени.

В хода на проверката, харманлиецът признал, че е изхвърлил пакет с 400 грама марихуана по пътя. Това довело до задържането му до 24 ч.

За съхранение на дрога е задържан в хасковския арест и 22-годишен младеж. Автопатрул му е извършил проверка в управлявания от него Сеат. Открити са 2 саморъчно свити цигари, чийто съдържание е отреагирало на марихуана.

420 цигари без бандерол пък иззеха хасковските полицаи. Вчера са извършени три проверки на територията на града по линия на безакцизните стоки. Цигарите са иззети от дом, вила и лице в района на областния град. Иззети са с протоколи за доброволно предаване от собствениците им.

Димитровградските полицаи също извършили проверки в селата Ябълково и Радиево. В заведения и къща открили 1040 цигари и 8,8 кг. тютюн.

11-годишен е заподозрян за кражба. Непълнолетният хасковлия задигнал портмоне с мобилен телефон от пейка в квартал ”Орфей” в областния град. След подадения сигнал от собственичката, момчето е установено, а вещите са иззети с протокол.

Кражба от товарен автомобил е извършена вчера. 59-годишен сърбин, водач на колата се оплакал в свиленградската полиция, че за кратко време се е отдалечил от нея. Връщайки се е констатирал липса на 550 евро, 290 турски лири и 4000 сръбски динара. В „Мерцедес”-а е проникнато след разбиване на ключалката на вратата на кабината.

В Харманли от шахта на водна инсталация в землището на село Българин, след срязване на тръба са откраднати крас и обезвъздушител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button