Над 100 кандидатстваха за гимназиите до обяд в Хасково

Хасково
Кандидатстване

Над 100 седмокласници подадоха документи за кандидатстване в гимназиите до обяд в Хасково. Приемът на заявленията се извършва в Обединените ученически общежития и ОУ “Христо Смирненски”.

В “Смирненски” до обяд шестима бяха подали документи през интернет. Сред тях бе Деян Делчев, който завършва ОУ “Климент Охридски” и иска да продължи образованието си в ПМГ “Боян Петканчин” в паралелката Информатика с английски език.

23-ма подадоха документи на хартия, като сред тях е Анифе Ферад от “Смирненски”, която също кандидатства за ПМГ.

Кандидатстване

По същото време в общежитията документи бяха подали 92 деца, всичките на хартия. Сред тях бе Айлин от ОУ “Христо Ботев” в първомайското село Езерово, като момичето кандидатства за ПГТ “Александър Паскалев”. Дуйгу Тасим от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в с. Конуш пък кандидатства във ФСГ “Атанас Буров”. Хатче Сали от ОУ “Св. Иван Рилски” подаде документи за Математическата.

В Димитровград документи се приемат в ОУ “Пенчо Славейков”, Харманли – ОУ “Иван Вазов”, Свиленград – ОУ “Иван Вазов” и средните училища в Тополовград, Симеоновград, Любимец, Ивайловград, Маджарово, Стамболово и Минерални бани, както и в училището в с. Караманци.

Документи за участие в първо класиране се подават от 16 до 22 юни. Резултатите от първо класиране ще бъдат обявени до 27 юни.

Завършващите седмокласници в Хасковска област са 1913, а в същото време местата в гимназиите са 2076.

Още новини

15 коментара

 • Защо спирате коментарите бе. Защото хората пишат за Наска от ОУО, която не я пенсионират. Големия началник Наска, дето се разхожда, за да показна тоалети, а другите й вършат работата. Луди пари за нищо. Резил.

 • Коя е тая Наска, бе госпожо, дето мира не ви дава? Това учителите сте страшно племе. Няма статия, свързана с образованието, под която да не се леят простотии, все свързани с някакви директорки и неудовлетворени учителски страсти. Ай стига вече, това са статии за децата, за успехите им, за кандидатстването им, не ни интересува Вашата драма с Наска.
  Като си имате проблеми с Наска, която и да е, ами решете си ги. Задайте въпроса си към компетентната институция.

  • Проблемът не е в хейтъра, който пише за някаква Наска ли Васка ли, а в админите на сайта, които не разчистват личните нападки, както са обещали по-долу. СЕГА ДОКЛАДВАМ ЗА НЕПОДХОДЯЩИ КОМЕНТАРИ срещу жена на име Наска – ДА ВИДИМ КОГА ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ.

 • НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ, ЗАЩОТО СА ВЕРНИ. НЯМА ОБИДА В ТОВА ДА КАЖЕШ, ЧЕ НАСКА ОТ ОУО НЕ Я ПЕНСИОНИРАТ КАТО НАЧАЛНИК, МАКАР ЧЕ НАВЪРШИ ОТДАВНА ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ. ЗАТВАРЯНЕ НА ОЧИТЕ ЗА ЧОВЕК, КОЙТО ДЪЛЖИ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВА ПРИВИЛЕГИЯ НА ВРЪЗКИТЕ СИ С ВЛАСТТА. КАТО Я ПЕНСИОНИРАТ, КАКТО Е ПО ЗАКОН, НИКОЙ НЯМА ДА ПИШЕ.

 • Кой не я знае Наска от ОУО бе. Ами че тя е единствената непенсионирана началничка, която има големи връзки с всички управленци и затова никой не я пенсионира. Сега чака новата си голяма заплата, а редовите учители ряпа да ядат. Пенсия с фалшиви маниери и властолюбива да се снима и се показва навсякъде колко е незаменима. Алчна до мозъка на костите си. Млади хора стоят без работа, Такива като нея знаят само Аз, Аз, Аз…Резил.

 • Най-известната в околията е Наска от ОУО. Само че с какво. С алчност за слава, готова на всякакви хватки, дето ще й донесат клатене на краката в началническия стол на общежитието и много пари. Колев здраво я подпира, ама и тя е една…пенсионерка. Пенсионирайте я бе. За нея закони няма ли.

 • Правят паметник на Цолето в общежитието. Пенсионирайте я тая пом.директорка на ОУО най-сетне бе, че да се свърши най-сетне с тази инквизиция над толкова много хора. Отдавна е навършила години за пенсия и стои там само да пари. За нахални като Наска законите не важат ли. Стига разходки по света и у нас за чужда сметка. Фалшива стойкаджийка. Всички я мразят и й се подиграват, ама тя срам няма

 • Ей, това Насе много нахално и безочливо човече. Не спря да се разхожда за кеф, да прави снимки и да взема много пари за началническия стол в ОУО. Остаря там и пак не се маха. Пенсионирайте я тази пиявица най-сетне бе. Аман от нейните измишльотини. Къде спите. Хайде, Колев отдавна е в нейната власт, ама други управници в Хасково няма ли бе. То не бяха връзки, то не бяха панаири. Отврат.

 • Абе тая Наска под крилото на Колев и РУО още ли е пом.директорка в ОУО. Ейь не се наяде на пари и на циркаджийски стойки тая жена. Стана за посмешище на целия град, но не й пука. Голям типигьоз. Пенсията я чака от много години, ама тя си седи необезпокоявана от нищо и никой. Началниците с връзки не ги пенсионират. Те “работят” до дълбоки старини. И Наска е един от тях. Много връзки, много чудо. Цал живот е кълчила снага да ги създава. Живот си живей на гърба на другите. Пенсията отдавна я чака. И хората чакат да се освободят от тая напаст.

 • Тя Наска е като конска муха. Нахална, нахална, нахална! Пък алчна, алчна , алчна! Бедна ви е фантазията за тая началничка в ОУО, че да си представите всичко, на което способна, за да се задържи на началническото място до дълбока старост. Хайде бе, пенсията й мухляса да я чака. Спазвайте закона и я пенсионирайте най-сетне.

 • Наска не я пенсионират защото е приближена здраво до шефа. Ама…мнооооого приближена. Сещате си нали. Общежитието пропищя от тази тяхна приближеност. Заради нея Колев нарушава закона за пенсионирането. Само за нея. Отдавна миризмата се носи, ама РУО си спи, че така му е много удобно. Панайотов така е разпоредил. Конспирация пълна за “необикновената Наска и нейните мурафети. Та така стоят нещата в нашето ОУО.

 • Абе тя Наска е приближена на всички, дето имат власт. Те й осигуряват комфорта в ОУО. Колев пък от години е лапнал въдицата докрай и само дава парите.
  Тя Наска заради тях не се пенсионира. Гледа си кефа по екскурзии и само снимки и кълчене пред камерите. Това е тя. Пенсия без грам акъл за нещо полезно за другите. Само тя е важна, другите да слугуват и да са благодарни, че не ги уволнява, защото в общежитието тя командва. Затова и парите, пък и екстрите текат при нея и не спират. Та такива ми работи с непенсионираната Наска.

 • Тая Наска още ли е пом-директо на ОУО. Не мога да повярвам. Ами че тя отдавна е навършила години за пенсия. Някой най-сетне няма ли да й погледне ЕГН – то на тая алчна властотърсачка. Ама и Колев не спря да се излага с нея. Няма ли някой най-сетне да сложи край на тези панаири.

 • Тя Наска е превърнала ОУО в собствен салтанат. Работи здраво по всички фронтове, за да не й пречат да си развява байрака, както тя си знае. Кеф в стаята на пом.директора, дето се чуди каква нова глупост да измисли, че да подлуди хората в цялото общежитие. Всичките й циркове се запечатват в снимки, които разказват за безумните й кукуригувщини. Как ще се пенсионира. Къде ще намери толкова много пари за нищо работа. Пенсионирайте я тая интригантка най-сетне бе. Стига се е пъчила на чужд гръб. Излагацията им с Колев продължава с години, ама не й пука. Толкоз човек без мозък няма да намерите никъде. Има мозък само за безкрайни лъжи и как да се докопа до повече пари. В ОУО тя командва от години и уволнява наред всеки, който се опита да й попречи. Как ги търпят такива бе. Ненаситна пенсионерка. Пенсията й ще е министерска, ама тя иска още и още. Лакомия.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.