Хасково

Обраха къща и два апартамента в Хасково, хванаха ментета на битака

Три домови кражби са извършени през денонощието в Хасково, съобщават от полицията.

Неизвестен засега извършител е проникнал чрез избутване на прозорец в къща в местността „Идимирли“. Откраднати са усилвател с тонколони, микровълнова печка и други вещи и посуда.

Другите две кражби са чрез отключване с подправен ключ в жилища на булевард „Раковски“ и квартал „Орфей“. Задигнати са златни и сребърни накити.

Ментета пък конфискуваха димитровградските полицаи. Вчера криминалисти са стартирали проверка на Неделния пазар в Димитровград. На 2 маси, ползвани от 26-годишен мъж от Нова Загора са намерени 491 артикула със знаци на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Стоката е иззета с протокол.

Хасковски полицаи са иззели безакцизни цигари. Те са проверили дом в село Узунджово, където открили 400 папироси от различни марки, собственост на 31-годишна жена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Потърпевш
Потърпевш
19.06.2017 22:20 22:20

В най скоро време им пожелавам да се разболеят от гангрена и да останат без ръце и крака тези нагли крадци

Back to top button