Наградиха военнослужещи за 55-годишнината на полигона “Корен”

Хасково
Празник

55 г. от създаването на Учебен полигон Корен отбелязаха във Военен клуб – Хасково. Командирът на Военно формирование 22 280 подп. Валери Антонов поздрави всички военнослужещи и гости.

Полигон Корен е най-големият учебен полигон в България. Тук се провеждат учения на българската армия и на съюзническите войски, както и съвместни операции.

Празник

Гости на тържественото честване на 55-годишнина на полигон Корен бяха полк. Стоян Стоянов – заместник началник щаб на Сухопътни войски, заместник-областният управител д-р Стефка Здравкова, кметът на Хасково Добри Беливанов, командирът на формирование 52 740 подп. Николай Александров и други.

Поздравителен адрес до служещите в поделение 22 280 Корен изпрати областният управител Станислав Дечев.

По време на церемонията бяха връчени награди на служещи в поделението в Корен. Празникът продължи с изпълнения на групи и ансамбли от Военния клуб.

Още новини

loading...

Един коментар по “Наградиха военнослужещи за 55-годишнината на полигона “Корен”

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.