Хасково

Наградиха военнослужещи за 55-годишнината на полигона „Корен“

55 г. от създаването на Учебен полигон Корен отбелязаха във Военен клуб – Хасково. Командирът на Военно формирование 22 280 подп. Валери Антонов поздрави всички военнослужещи и гости.

Полигон Корен е най-големият учебен полигон в България. Тук се провеждат учения на българската армия и на съюзническите войски, както и съвместни операции.

Празник

Гости на тържественото честване на 55-годишнина на полигон Корен бяха полк. Стоян Стоянов – заместник началник щаб на Сухопътни войски, заместник-областният управител д-р Стефка Здравкова, кметът на Хасково Добри Беливанов, командирът на формирование 52 740 подп. Николай Александров и други.

Поздравителен адрес до служещите в поделение 22 280 Корен изпрати областният управител Станислав Дечев.

По време на церемонията бяха връчени награди на служещи в поделението в Корен. Празникът продължи с изпълнения на групи и ансамбли от Военния клуб.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.06.2017 18:30 18:30

lele KMETA

Back to top button