Хасково

Откриват благотворителна фотоизложба #ЗаНики

Областният управител Станислав Дечев съвместно с Клуб по фотография към хаскавския Младежки център организират благотворителна изложба #ЗаНики.

Експозицията ще бъде открита на 26 юни от 12 часа във фоайето на областна администрация. На нея ще бъдат показани 25 фотографии от конкурса за любителска снимка „Виждам красотата“. Той бе обявен от Дечев по повод 1 юни – Международен ден на детето. В него се включиха 35 млади фотографи от цялата област.

Освен отличените в конкурса снимки, на изложбата ще бъдат показани още фотоси, с цел събиране на средства за лечението на 17–годишната Николета Корондилева от Хасково. Идеята за благотворителната изложба е на губернатора Дечев, а участниците във Фото-клуба от Младежки център избраха за кого да бъдат дарени средствата от нея.

Фотоизложбата ще остане във фоайето на областна администрация от 26 до 30 юни. През всичките 5 дни ще могат да се правят откупки на фотографиите, а парите от тях ще бъдат преведени по сметката на Ники, с титуляр Росица Ленкова, майка на момичето:

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

Вярваме, че доброто е по-силно от болестта и заедно можем да докажем това! Очакваме Ви от 26 до 30 юни всеки ден в областна администрация Хасково, за да бъдем #ЗаедноЗаНики!

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
007
007
20.06.2017 10:01 10:01

Хубава инициатива на областния управител дано всички които имат възможности да обърнат внимание на посланията му и да се помогне на това дете и семейството му. трябва да свикнем да помагаме на хората в затруднено положение. И все пак хвала на хора като областния управител, които използват възможностите си да направят фокуса на общественото внимание към благотворителност и съпричастност към нуждаещите се. Браво!!!!

Back to top button