Хасково

Арестуваха 25-годишна без книжка, нови 84 глобени при акцията на КАТ

25-годишна свиленградчанка е арестувана, съобщават от пресцентъра на полицията. Жената шофирала на автомагистрала ”Марица” лек автомобил Опел.

Шофьорката е спряна за проверка от автопатрул. При справка се оказало, че водачката не притежава книжка и шофира колата си в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление.

75-годишна пешеходка пък е пострадала след инцидент. Произшествието е станало вчера в 11 часа в центъра на симеоновградското село Константиново. 34-годишен хасковлия, водач на товарен автомобил Мерцедес е извършил неправилна маневра на заден ход и е ударил пешеходката.

От удара, жената е с охлузна рана на главата и дясна ръка, прегледана от екип на ЦСМП-Харманли на място и е освободена за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

В рамките на акцията на КАТ вчера пътните полицаи на територията на областта са констатирали 64 нарушения. Нарушителите са санкционирани с 10 акта, 54 фиша и 20 електронни фиша. Извършени са проверки на 117 автомобила.

От началото на акцията са констатирани общо 1209 нарушения, за които са съставени 147 акта и 955 фиша.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button