Хасково

Включват още 11 хасковски блока в санирането

За още 11 блока се очаква да бъде обявена обществена поръчка за избор на изпълнител за саниране по националната програма за енергийна ефективност.

За 72 блока в Хасково участващи в програмата вече са минали търговете по обществени поръчки за избор на фирма, извършваща ремонта. Девет пък са завършени с разрешение за ползване, останалите са в различни фази на строителството. 12 блока са на фаза енергийно обследване.

Саниране
Блокът на „Дунав“ преди санирането

Държавна приемателна комисия днес се събра за да подпише разрешение за ползване на девети по ред блок в Хасково ремонтиран по програмата. Става въпрос за блока на улиците „Дунав“ 32 и „1 май“ 9.

Още пет сгради в Хасково са кандидатствали по старата програма за саниране със самоучастие на собствениците, но с решение на министерски съвет са включени в Националната програма.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.06.2017 19:36 19:36

ОЩЕ 11 ПОТЕНЦИАЛНИ ФАКЛИ ИЛИ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ, РАЗВЪДНИЦИ НА МУХЪЛ И ПЛЕСЕН!!!!!!:)

Back to top button