Регион

Осигуряват безплатна вода в жегата в Димитровград

Във връзка с предстоящите високи температури от 28 юни община Димитровград ще осигури безплатно вода за гражданите в оставащите работни дни до края на седмицата, съобщават от кметството.

Идеята на кмета Иво Димов е в най-горещите часове жителите и гостите на Димитровград да получават по чаша разхлада, преди да продължат по пътя си.

Инициативата е традиционна, а диспенсери ще бъдат разположени на пет места в града: пред сградата на кметството, данъчната служба, „Пощенска банка“ на бул. „Димитър Благоев“, светофарите в кв. „Славянски“ и църквата „Свети Димитър“.

От 28 юни за Общинския център за услуги и информация на гражданите в кметството ще бъде въведено ново работно време. Във връзка с очакваните високи летни температури, центърът ще започва работа с час по-рано – от 7:30 ч. с непрекъсваем режим на работа до 17 ч. Лятното работно време ще е в сила до 31 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button