Хасково

Фолксваген блъсна момче до Градската градина

Лек автомобил Фолксваген блъсна момче на булевард „България“ до Градската градина в Хасково.

Инцидентът стана тази вечер и затвори за дълго движението в района.

Свидетели на катастрофата споделиха пред Haskovo.info, че момчето е било с още трима свои връстници. Пострадалото дете е изскочило на платното и е било блъснато от колата, управлявана от шофьорка на възраст около 30 г.

Катастрофа

Въпреки силния удар детето се е изправило. Шофьори са се притекли на помощ и са го накарали да легне до пристигането на линейката, защото е кървяло.

Повече информация за състоянието на детето и причините за инцидента се очакват в сряда от полицията.

Малко по-рано лека катастрофа стана на кръстовището на „Лебеда“, като при нея няма пострадали, а само материални щети по колите. Лек инцидент имаше и на зеленчуковия пазар.

Снимки: Павел Данев и Хаиг Карекинян

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Kristian
Kristian
28.06.2017 2:34 2:34

аве да не моа повяржам кви глупости са написани момчето беше толко добре че стана да играе танци незнам просто момчето в момента е в болница стоеше легнал до последно и беше много зле шибани тънко пишковци

No Logic
No Logic
28.06.2017 10:36 10:36
Отговор до  Kristian

Как се стои легнал? Доколкото знам или лежиш, или стоиш прав.

Оп
Оп
11.07.2019 18:43 18:43
Отговор до  No Logic

Еи педал

една майка
една майка
28.06.2017 10:21 10:21

Тази отсечка до градската градина е много опасна.Всички карат като луди, а точно там пресичат най-много деца.Няма нито пешеходна пътека, нито легнал полицай , който да ограничи скороста.Трябва да стане някой инцидент ли, да за помислят отговорните органи, как да ограничат скоростта.

Back to top button