Д-р Филев поема Онкото: Болницата е обречена

Хасково
Д-р Живко Филев

Досегашният управител на Специализираната болница за активно лечение по онкология в Хасково д-р Венко Балабанов бе освободен от поста с решение на общинския съвет. Това става с негова молба по здравословни причини.

Д-р Балабанов се освобождава и от отговорност. За управител до конкурс бе избран д-р Живко Филев.

Д-р Филев поиска думата на сесията, а общинските съветници му я дадоха. “На болницата трябва да се помогне. Приходите й са 140 000 лв., колкото са и разходите за заплати. 2 млн. са задълженията и тя е обречена на затваряне”, заяви от трибуната на общинския съвет д-р Живко Филев.

Още новини

loading...

12 коментара

 • доктор Филев ще бъде КАЛИНКА в ОНКОБОЛНИЦАТА Хайде да го наречем КАЛИНЧО за в бъдеще

 • Доктор Балабанов се освобождавал от отговорност Кой го освобождава от отговорност след като 2 000 0000 болницата е ВЪТРЕ как стават тия освобождение къде са парите Така не става всичко трябва да се изясни Тоя ТАРИКАТ филив трябва да предизвика ревизия и след това да започне на чисто Ако не направи това значи че и той е бил в ИГРАТА БАЛАБАНОВА

  • Като не знаете,не коментирайте. Д-р Балабанов е изключителен лекар,специалист и човек. Колкото до другото,аз сьм в сферата на здравеопазването от доста време-то затьва все повече и така е в повечето болници в дьржавата,благодарение на мьдрото управление на дьржавата.Мьдрото,разбира се в кавички,някой да не си помисли друго.

 • А за КМЕТА и тия от ОБЩ съвет да не говорим гледам ги редовно това си е един чисто хор БОДРА СМЯНА—смешници

 • АНОНИМКИН ами аз не знам но чета пък и Филев казва че болницата е 2 000 000 в преразход А за тоя преразход вероятно съм виновен аз или вие или Свети Петър Виновен е този който е управлявал болницата а това е Доктора Балабанов според вас изключителен лекар специалисти човек Виновна била държавата ами държавата това са тия които е управляват от Бойко та до последния МАНГАЛ от Екопрогрес отговорен за паркирането Всички останали сме в графата УПРАВЛЯВАНИ

  • Ами,усилвателя,да не би Балабанов да си ги е взел тия пари и да си ги е сложил в джобчето? Ако е виновен лично,добре,ама то много болници в страната са така, МБАЛ-Хасково да не е цьфнала? Някьде даже и ги закриват. То по твоята логика след като населението на всички градове в Бьлгария се топи и хората емигрират или отиват в София,значи всички кметове са виновни или корумпирани. И Фандькова,даскалката по руски е единственият кадьрен и успешен кмет в Бьлгария,щото само в София се увеличава населението.

 • Анонимкин а вие откъде знаете колко лева е взел Доктора Балабанов аз такова нещо не твърдя Моето ТВЪРДЕНИЕ е че че като управител на болницата отговорен за всичко там е само БАЛАБАНОВ както в МБАЛ Хасково като управител е отговорен д-р Гелов така както като отговорен в града за общинските дейности г-н БЕЛИВАНОВ като КМЕТ И последно за отговорноснна — във вашето семейство кой е отговорен за неблагополучията -вие или аз или филанкишията

 • Офффф,по принцип е така, а пьк в действителност проблемьт е в най-високите нива на управление. Какво да направя, като народецьт си ги избира тия по вьрховете,от които в действителност зависи всичко? Да се сьрди на себе си.

 • Кога ще има доставка на лекарства за онкоболните? Не ни интересува кой е директор, за нас е важно кога ще има лекарства, защото трябва да се приемат по график и то продължително.
  И друго искам да попитам, назначава се терапия през 28 дни, месецът е 30-31 дни, не може да се прави терапия 2 пъти в месеца и какво става терапия през 30 -31 дни а при липса на лекарства през 40-50-60 дни….
  Лечението ще е ефективно….?
  Господ да ни даде сили да вярваме!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.